MOONCAKE

Asian Cuisine

FÅGEL

POULTRY


Wokad kyckling med cashewnötter och säsongens grönsaker på traditionellt thailändskt vis  

Stir fried chicken with cashew nuts and in-season vegetables made in traditional Thai style

 


Szechuankyckling wokad tillsammans med säsongens grönsaker i stark chilisås  

Szechuan chicken stir fried with seasonal vegetables in a hot chili sauce

 


Wokad kyckling med grönsaker i en krämig malaysisk jordnötssås, smaksatt med vitlök och chili

Stir fried chicken with vegetables in a rich Malay peanut sauce flavoured with garlic and chili

 


Vietnamesisk sojakaramelliserad kyckling med
ingefära och chili, serveras med vitlökfrästa grönsaker  Chicken caramelissé Vietnamienne with fresh ginger and chili, served with garlic, braised in-season vegetables

 


Grillat ankbröst i röd curry med kokosmjölk, ananas, körsbärstomater och thailändsk basilika

Grilled duck in a red curry sauce with coconut milk, pineapple, cherry tomatoes and Thai basil

 


Grillad anka smaksatt med koriander och vitlök, serveras på en bädd av grönsaker wokade med
en vitlöks och sojabönsås

Grilled duck flavoured with coriander and garlic, served on a bed of vegetables stir fried with a garlic and soy bean sauce

 


Pekinganka, serveras med mandarinpannkakor, stavar av gurka och purjolök, samt hoisinsås

Grilled duck, served Peking style, with steamed mandarin pancakes and sticks of cucumber and spring onion, along with hoisin sauce

 


Mu Shu anka, strimlad wokad med Szechuansås, serveras med salladsblad som tillbehör


Duck Mu Shu, shredded stir fried Szechuan, served with leaves of lettuce on the side

 


Knaperstekt ginmarinerat ankbröst, kryddad med Szechuanpeppar, serveras med en tamarindchiliglaze

Drunken Szechuan duck, served with a Tamarindchiliglaze